Vi selger tilhengere fra Tilhengergruppen, som har forhandlere over hele landet og tilbyr noen av de beste produktene i markedet.   I tillegg til å finne rett tilhenger til ditt behov og dine forutsetninger, har vi også stort fokus på tilleggsutstyr, reservedeler og service for din tilhenger. Dette er produkter som er utviklet og lages av ledende produsenter med 25 – 40 års fartstid i bransjen.

Kombinert med regional og lokal tilhengerkompetanse, er dette med på å sikre deg som kunde en optimal løsning på dine transportbehov. Med vårt store utvalg av modeller vil vi kunne dekke dine transportbehov enten det er snakk om tilhenger til fritids- eller profesjonell bruk.

Eller som vi også sier, «ulike behov – ulike tilhengere». At vi i tillegg tilbyr de beste garanti-ordningene i bransjen, blir som en bonus på toppen av det andre!

 Besøk Tilhengergruppen.no for å finne akkurat den hengeren som passer til ditt formål.

I tillegg forhandler vi HSS-tilhengere. HSS har et stort utvalg av tilhengere til alle formål. Vi selger mange hengere til industri og byggefirmaer på grunn av en meget solid utførelse. Dette er hengere som varer lenge og tåler en trøkk. Se: HSS Mysen for mer info.

Respo båthenger

Respo Snøscooter- og ATV-hengerVariant varehenger


Respo båthenger


HSS varehengere