Service på båtmotorer og montering

Vi er merkeverksted for Suzuki, Mercury og Evinrude E-Tec og i vårt verksted har vi moderne feilsøkingsutstyr og riktig verktøy for å ta service og reparasjoner på de fleste motormerker. Så her er du velkommen uansett hvilket merke du har.

Mange ganger kan det være lurt å innhente pris hos flere forhandlere når det gjelder service og reparasjon av båtmotor. Prisene kan nemlig variere mye mellom de enkelte forhandlere/verksted og det som er inkludert i servicen varierer også. Våre priser tåler sammenligning.

Ring oss på 51 42 29 99 eller send en mail til post@clena.no, så gir vi deg et pristilbud.

Vi monterer også gjerne ny motor på din båt. Flere båter går med gamle motorer som bråker mye og bruker mye drivstoff. Vil du ha et problemfritt båthold kan det være lurt å oppdatere seg med ny motor.

Her finner du kontaktinformasjon.

Suzuki med en av bransjens største 4-takt serie

Suzuki satset tidlig på 4-takts-motorer og fikk dermed et overtak på konkurrentene. Resultatet er en av bransjens største 4-taktserie fra 2,5 hestekrefter helt opp til toppmodellen med 300 hestekrefter V6.

Tyve modeller alt i alt, hver med avanserte funksjoner og nyskapende teknologi som bare kunne komme fra 4-taktslederen. Velger du Suzuki velger du pålitelige, stillegående og drivstoffeffektive motorer som passer perfekt til dagens båter.

Vi selger mye Suzuki og har et stort utvalg i butikken. En av favorittene er Suzuki 9,9 som er lett, har direkte innsprøytning, er driftssikker og kan lett oppgraderes til 15-20 HK.

Les mer om den her.

Vi har et stort utvalg av Suzuki-modeller utstilt i butikken.

Du finner en oversikt over alle Suzukimodellene her.

Se alle videoer fra Suzuki her og bli inspirert.

Mercury, elegant design og lavt drivstoff-forbruk

Mercury har en rik serie som gir deg en helt ny standard for ytelse. Lav støy og vibrasjon og lavere drifvstoff-forbruk. Enkel betjening og elegant design.

Mercury har seks klasser: Verado (175-350 hk), SeaPro (15-150 hk), Mercury® Jet (65-200 hk), OptiMax og OptiMax Pro XS (150-250 hk) og Four stroke (2,5-150 hk)

Se fullstendig beskrivelse på Mercury Marine

Evinrude, høyt dreiemoment og rask akselerasjon

Evinrude leverer motorer med høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design. Evinrude E-TEC har lav vekt og et nøysomt besinforbruk.

Evinrudemotorene har 3 års serviceintervaller (300 timer) / 5 år (500 timer) på G2, og automatisk innebygget vinterkonserveringsprogram som gir deg mer tid på vannet, samtidig som du har minimale servicekostnader. I tilegg leveres alle nye Evinrude E-TEC motorer selvfølgelig med 5 års garanti (egne betingelser gjelder).

Les mer om Evinrude på Frydenbø Marine.

Suzumar er Suzukis eget båtmerke

Dette er kvalitetsgummibåter som sammen med Suzukis 4-taktsmotorer gjør båtopplevelsen til en drøm! Båtene er stabile og sjøsterke, perfekt om du ønsker en kjapp gummibåt til vannsport på hytta, som landsstedsbåt eller sporty fritidsbåt.

Se modelloversikt her.

Rimelige og moderne båter av svensk kvalitet

Derfor velger du HR båt:

• HR-båt er produsert i Sverige med høy kvalitet.
• HR båt er moderne og rimelige båter.
• HR båt har 40 års erfaring i båtproduksjon
• HR-båt har 3 års garanti på plastarbeid.
• HR-båt har et sterkt forhandlernettverk.
• HR-båt er et serviceorientert selskap.
• HR-båt har trygge leveranser med egen transport.

Tankevekkende konstruksjoner
Vårt fokus er maksimal flytbarhet og sjøsikkerhet. Derfor har HRs båter innebygd sikkerhetstanker i både skrogform og detaljer.

Skroget er laget av glassfiberforsterket polyester. Den er designet for å kunne se (dvs. kjøre bølgene) i grovt sjø uten å ta i vann (en viktig funksjon hvis motoren skulle stoppe). Skroget er også enkelt drevet med liten motstand mot vannet, som er effektivt og energieffektivt.

Materialet, funksjonen og detaljarbeidet gjør båten robust, men også vakker å se på, og den tåler hardt grep i mange år.

Se modelloversikt her.

Bella boats, finsk kvalitet – norsk design

Bella boats er innovative, funksjonelle og prisgunstige båter for de som setter pris på å ferdes enkelt og komfortabelt på sjøen. Her har du mange modeller å velge mellom.

Dette er modeller som hevder seg helt i toppen i båttester. For eksempel tok Bella 700 BR førstepremien i kategorien “Best for nybegynnere” i konkurransen “Årets båt” i 2016. Bella konkurrerte med tre andre båtmodeller. Vinneren ble kåret på gallamiddagen for Årets båt i Berlin 23. november 2016. Konkurransen Årets båt er en av de viktigste begivenhetene til båt-industrien i Europa. På selve begivenheten blir fem båter kåret til Europas beste, hver i sin kategori.

Velger du Bella får du finsk kvalitet og norsk design. Se hele modellutvalget her: bellaboats.fi

Vi har ikke det store utvalget utstilt i vår butikk lenger, men vi er fortsattforhandler for Bella boats i Stavangerområdet. Så ring oss gjerne og spør etter pris dersom du har funnet en båt du er interessert i.

Båt- og varetilhengere

Vi har blitt forhandler av Gaupen sine tilhengere. Gaupen har et stort utvalg varetilhengere og båttilhengere.

I dag produserer Gaupen over 10 000 tilhengere i året og har siden startenprodusert mer enn 250 000 enheter. Gaupen er norsk håndverk tilpasset industriell serieproduksjon.

En kontinuerlig produktutvikling, dyktige medarbeidere og over 200 entusiastiske forhandlere har sørget for at Gaupen i dag har en solid posisjon i det norske markedet. Helt siden starten for over 40 år siden har målsettingen vært å produsere maksimal kvalitet til en riktig pris. Nøktern drift og effektiv produksjon medfører at Gaupen er konkurransedyktige i et krevende og stadig skiftende marked. Landsdekkende forhandlernett sikrer gaupen-kunder rask levering av reservedeler og god service. Du skal være trygg hvis du velger et eller flere av Gaupen sine produkter.

Se Gaupen.no for utvalg og spør oss om pris.

I tillegg er vi forhandler av Tilhengergruppen. Tilhengergruppen fører et stort utvalg av tilhengere til alle formål. Se: tilhengergruppen.no